От ДПС разпространиха позиция на Делян Пеевски. Причина за коментара му

...
От ДПС разпространиха позиция на Делян Пеевски. Причина за коментара му
Коментари Харесай

Пеевски: Да ме номинират за премиер - няма да избягам от отговорност и мога да се справя

От Движение за права и свободи разпространиха позиция на Делян Пеевски. Причина за коментара му е брифинг на министър-председателя Николай Денков по отношение на усложнената обстановка в страната след изобилните снеговалежи и неговия коментар, че " сняг не се чисти онлайн ".

" Да ме предлагат за министър председател - няма да избягам от отговорност и мога да се оправя. Денков да не се заиграва с шегички, а да си прави работата. Премиерът не е научил най-важния урок на властта - че тя е в името на хората, а не за персоналния му комфорт. И му предлагам да не се заиграва с шегички, а да работи ", разяснява той.

" Ако признава, че не могат да се оправят, в случай че не осъзнават какво би трябвало да създадат с цел да ръководят страната, да ме изберат за министър председател. Аз няма да избягам от отговорност и мога да се оправя. И ще работя постоянно за хората. Очаквам номинацията им още през днешния ден. Разбирам, че ръководство не се учи в химическата лаборатория, само че виждам, че не се оправят с компликациите. Отговорност на премиера е да води и координира цялата държавна машина в името на най-хубавата поддръжка и сигурност на хората ", напомня Пеевски, представен от Движение за права и свободи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР